Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kapcsolódó Oldalak képes leírás - Redőny.tlap.hu
részletek »

Kapcsolódó Oldalak - Redőny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: redony.tlap.hu » Kapcsolódó Oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
 Lehúzzák a redőnyt a használtautó kereskedők

Lehúzzák a redőnyt a használtautó kereskedők

A használt autók problémája már régóta foglalkoztatja az autószakma képviselőit. Nagy gondot okoz az új kocsiképviseleteknek is, mert ma igen nagy nehézségekbe ütközik a bevett kocsik kihelyezése, a használtautó kereskedők pedig szinte vigasztalannak látják a helyzetet. Erre vall az a nyilatkozat, amelyet az egyik legrégibb és legismertebb szakmabeli cég főnöke tett munkatársunk előtt.

700 kárbejelentés történt a vihar miatt

700 kárbejelentés történt a vihar miatt

A jégverés, a vihar és a felhőszakadás következtében leginkább vagyoni károk keletkeztek átlagosan 100 ezer forint értékben. Az eddig becsült kárösszeg 60 millió forint. A legtöbb bejelentés Pécsről (320 db), Nagykanizsáról (110 db), Kozármislenyből (40 db) és Lenti környékéből érkezett a Generalihoz. A vihar által okozott jellemző károk: tetőcserép sérülések, ablaküveg törések, valamint a jég által az előtetőkben, redőnyökben és a tetők héjazati anyagaiban keletkezett károk. 507 alkalommal a jég, 161 esetben a vihar és 13 helyszínen villámcsapás okozta a károkat. Baranya megyéből olyan villámcsapásról is érkezett bejelentés, ahol a kár mértéke meghaladja a fél millió forintot.

A leengedett redőny sem riasztotta el

A leengedett redőny sem riasztotta el

Ezúttal a szokásosnak mondható menetrendtől eltérően nem a nyitott ablak vonzott egy tolvajt Komlón, a Vértanúk útján, hiszen még a leengedett redőny sem riasztotta el. Az ismeretlen vasárnapra virradó éjszaka felmászott a lakótelep egyik földszinti lakásának erkélyére, majd felfeszítette a redőnyt. A tolvaj ezután betörte az erkélyajtót, majd matatott a lakásban, nem is akármilyen eredménnyel.

A redőnyök leszerelésére kényszerít az E.ON

A redőnyök leszerelésére kényszerít az E.ON

Kétszáz nagyatádi családot szólított fel levélben az E.ON., hogy szereljék le az erkélyeken lévő redőnyöket. A gázszolgáltató azzal fenyegetőzött, hogy amennyiben ezt nem teszik meg, kikapcsolják a fűtést, írta a Somogyi Hírlap. Országszerte gyakori, hogy a társasházakban nemcsak az ablakokra, hanem az erkélyekre is redőnyt szereltetnek, ez nyáron árnyékot ad, télen pedig valamelyest javítja a lakás hőtartását, áll a Somogyi Hírlapban. Nagyatádon azonban az erkélyek lezárása szemet szúrt a gázszolgáltatónak: kétszáz családot szólított fel levélben az E.ON, hogy távolítsák el a redőnyöket az erkélyről, különben kizárják őket a szolgáltatásból. Április közepéig adtak határidőt.

Garami árnyékolástechnika

Garami árnyékolástechnika

Elromlott, leszakadt nem működő redőnyök és reluxák teljes körű felújítását, javítását vállalom! Nem okoz gondot, ha a redőny gurtnis, zsinóros vagy motoros, ha műanyag, alu vagy fa, vagy a távirányítója ment tönkre. Gurtnicsere akár azonnal!

Kondor Redőny

Kondor Redőny

Cégünk fennállása óta redőnyjavítás munkálataival is foglalkozik. Legyen az fa redőny, műanyag redőny, vagy alumínium redőny, kézi vagy motoros húzású redőny, külső, vagy belső tokos redőny. Ha megakadt, leszakadt, elkopott, egyszóval tönkrement a redőny hívjon minket bizalommal! Ha problémája van a redőnyével szóljon bátran! 'Redőnyjavítás' - a szakterületünk!

Lassan lehúzhatják a redőnyt a kárpátaljai ingatlanosok

Lassan lehúzhatják a redőnyt a kárpátaljai ingatlanosok

A pénzügyi válság Kárpátalja ingatlanpiacán is érződik. A hitellehetőségek megszűnése óta az ingatlanügynökségek forgalma a minimálisra csökkent. Az árfolyam-ingadozások miatt lakást és földet nemcsak venni, de eladni sem akar senki.

Nappal árnyékol, éjjel világít

Nappal árnyékol, éjjel világít

A Blight lényege, hogy a redőny, amely nappal kívül tartja a meleget, egyben napkollektorként is funkcionál. A hajlékony napcellákat a redőny pengéinek külső felületén helyezik el, s egy hozzájuk kapcsolt kisméretű akkumulátorral hasznosítják a fénysugarakat.

Redőny javítás

Redőny javítás

Leszakadt, felakadt a redőnye? Elszakadt a gurtnija, zsinórja? Hívjon, megjavítom! Külső tokos alumínium redőny javítás, műanyag redőny javítás, régi belső tokos műanyag redőny javítás, fa redőny javítás. Redőny javítás hétvégén!

Hirdetés
Redőny javítása

Redőny javítása

Redőny, szúnyogháló, reluxa, roletta vagy szalagfüggöny amit keres? Netán redőnyszerelés, redőny javítás után érdeklődik? Nálunk megtalálja a megoldást problémájára! Cégünk családi vállalkozásként működik. Elromlott, meghibásodott? Redőnyszerelés szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére!

Redőnyexpressz

Redőnyexpressz

Vállalkozásunk fő tevékenységi körébe tartozik a redőnyjavítás. A fa, műanyag és alumínium redőnynél is a legkisebb hibától a komplett redőny kicseréléséig vállaljuk a szakszerű javítást . Ha leszakadt megakadt, nem megy fel, vagy le , csúszik, széttört, fel szeretné újítani, vagy csak nehezen mozog a redőnye, kérem hívjon. Nagyon sok esetben nem kell mindjárt új redőnyt venni, ha egy kisebb javítással is orvosolható a probléma. Törekszünk a legköltséghatékonyabb megoldásra.

Redőnyt lehúzni!

Redőnyt lehúzni!

Informátori jelentések szerint a General Motors mintegy 1 700 amerikai autókereskedő céggel közölte: gyorsítsák fel üzleteik bezárását azért, hogy az autógyártó betarthassa a kormány által kitűzött június elsejei határidőt.

Redőnyteam

Redőnyteam

Egy egyszerű, de kiforrott redőnytípus amely kielégítő védelmet biztosít a tűző nyári nap sugarai ellen. Előnye relatív olcsósága és megbízható működése, hátránya, hogy erős szélben kissé zajos lehet, valamint viharban ebből a típusból tépheti ki a szél a legkönnyebben a redőnyléceket esetlegesen.

Tuti menü