Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőny linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Redőny képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: redony.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
 Lehúzzák a redőnyt a használtautó kereskedők

Lehúzzák a redőnyt a használtautó kereskedők

A használt autók problémája már régóta foglalkoztatja az autószakma képviselőit. Nagy gondot okoz az új kocsiképviseleteknek is, mert ma igen nagy nehézségekbe ütközik a bevett kocsik kihelyezése, a használtautó kereskedők pedig szinte vigasztalannak látják a helyzetet. Erre vall az a nyilatkozat, amelyet az egyik legrégibb és legismertebb szakmabeli cég főnöke tett munkatársunk előtt.

700 kárbejelentés történt a vihar miatt

700 kárbejelentés történt a vihar miatt

A jégverés, a vihar és a felhőszakadás következtében leginkább vagyoni károk keletkeztek átlagosan 100 ezer forint értékben. Az eddig becsült kárösszeg 60 millió forint. A legtöbb bejelentés Pécsről (320 db), Nagykanizsáról (110 db), Kozármislenyből (40 db) és Lenti környékéből érkezett a Generalihoz. A vihar által okozott jellemző károk: tetőcserép sérülések, ablaküveg törések, valamint a jég által az előtetőkben, redőnyökben és a tetők héjazati anyagaiban keletkezett károk. 507 alkalommal a jég, 161 esetben a vihar és 13 helyszínen villámcsapás okozta a károkat. Baranya megyéből olyan villámcsapásról is érkezett bejelentés, ahol a kár mértéke meghaladja a fél millió forintot.

A leengedett redőny sem riasztotta el

A leengedett redőny sem riasztotta el

Ezúttal a szokásosnak mondható menetrendtől eltérően nem a nyitott ablak vonzott egy tolvajt Komlón, a Vértanúk útján, hiszen még a leengedett redőny sem riasztotta el. Az ismeretlen vasárnapra virradó éjszaka felmászott a lakótelep egyik földszinti lakásának erkélyére, majd felfeszítette a redőnyt. A tolvaj ezután betörte az erkélyajtót, majd matatott a lakásban, nem is akármilyen eredménnyel.

A redőnyök leszerelésére kényszerít az E.ON

A redőnyök leszerelésére kényszerít az E.ON

Kétszáz nagyatádi családot szólított fel levélben az E.ON., hogy szereljék le az erkélyeken lévő redőnyöket. A gázszolgáltató azzal fenyegetőzött, hogy amennyiben ezt nem teszik meg, kikapcsolják a fűtést, írta a Somogyi Hírlap. Országszerte gyakori, hogy a társasházakban nemcsak az ablakokra, hanem az erkélyekre is redőnyt szereltetnek, ez nyáron árnyékot ad, télen pedig valamelyest javítja a lakás hőtartását, áll a Somogyi Hírlapban. Nagyatádon azonban az erkélyek lezárása szemet szúrt a gázszolgáltatónak: kétszáz családot szólított fel levélben az E.ON, hogy távolítsák el a redőnyöket az erkélyről, különben kizárják őket a szolgáltatásból. Április közepéig adtak határidőt.

Abkakbirodalom

Abkakbirodalom

Cégünk a '80-as évek közepén indult egyéni vállalkozásként, majd 1998-ban alakultunk korlátolt felelősségű társasággá. 2005-ben költöztünk jelenlegi, nagyobb telephelyünkre Komló ipari övezetébe. Fő profilunk árnyékolástechnikai termékek gyártása és forgalmazása viszonteladóink részére, valamint lakossági értékesítés, helyszíni felmérés és beépítés. Mellettünk szól több évtizedes szakmai tapasztalatunk a gyártás során, valamint versenyképes áraink, vevőközpontú üzletpolitikánk. Törekszünk minden ügyfelünkkel a személyes és bizalmi kapcsolat kialakítására és fenntartására. Termékeink lefedik a szakmában elterjedt árnyékolók teljes palettáját.

Ablak-Ajtó Stúdió

Ablak-Ajtó Stúdió

A külső tokos redőny alkalmazható vakolható kivitelben is, ami lehetővé teszi a redőnyszekrény eltakarását, így egységes külső homlokzat valósítható meg. Fenstherm Roló-Nova - Felső tokos vakolható redőny. Az ablakra ráépíthető redőnyrendszer vakolható változata.

Ablakok, ajtók árnyékolása Budapesten

Ablakok, ajtók árnyékolása Budapesten

Redőnyök, reluxák, harmónikaajtók, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők, szúnyoghálók készítése, javítása. Szakmai tanácsainkkal segítünk Önnek, hogy a nyílászáróihoz energetikai szempontból a leghatékonyabb, és esztétikai szempontból a legmegfelelőbb árnyékoló rendszert válassza ki.

Alu-Redőny

Alu-Redőny

Cégünk 1995 óta van jelen az árnyékolástechnikai termékek piacán. A németországi ROMA cég árnyékolóinak magyarországi, valamint közép- és kelet-európai kizárólagos gyártója és forgalmazójaként. Éves szinten több, mint 30 ezer terméket gyártunk, melyek többségét redőnyök és szúnyoghálók alkotják. Termékskálánk folyamatosan frissül és bővül, igazodva ezzel a felhasználói piac igényeihez.

Árnyék-MIX

Árnyék-MIX

Betéti Társaságunk árnyékolástechnikai berendezések (reluxa, redőny, roló, árnyékoló, szúnyogháló, ) gyártásával, szerelésével, javításával, és forgalmazásával foglalkozik. A szakmában alkalmazottként eltöltött 15 év szakmai ismeret és gyakorlat-szerzés után 2004- ben úgy gondoltuk, megérett az idő és a tapasztalatunk, hogy önálló társasággá fejlődjünk. A kezdetekkor alkatrészgyártással indultunk, majd késztermék előállításával bérmunka szinten, legvégül a lakosság és közületek számára a készáru eladását és szerelését vállaltunk.

Hirdetés
Árnyékolás

Árnyékolás

Forgalmazott redőny típusaink között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő megoldást. Az egyszerű használhatóság érdekében redőnyeinket csoportosítva mutatjuk be.Tekintse meg redőny választékunkat majd az online árajánlatadóval kérjen és kapjon komplett árajánlatot 1 percen belül.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

A redőny az az árnyékoló amelynek a népszerűségén az aktuális divat hullámok az 1900-as évek eleje óta nem csorbítottak. Eszlingeni néven a fa lécek-fém kapoccsal összefogott redőnyként redőnyrendszerként terjedtek el hazánkban. Később a technika fejlődésével divattá vált a faredőny lécek helyettesítése műanyag redőnyléccel. A 1970-es években jelentek meg a külső tokos redőnyök kezdetleges változatai.

Árnyéktech

Árnyéktech

Az 1980-as évek végén régi vágású mesteremtől kitanulva a redőnyös szakma rejtelmeit 1990-től saját vállalkozásba fogtam. Majd ügyfeleink igényével, illetve a redőny piac folyamatos fejlődésével lépést tartva napjainkra gazdag árnyékolástechnikai kínálatunkkal és kiforrott csapat munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Barna Zoltán

Barna Zoltán

Reméljük, hogy az általunk felszerelt, kiváló minőségű termékek sok-sok évig beváltják a hozzáfűzött reményeit, mert munkatársaimmal együtt ezen dolgozunk, immáron több mint 20 éve. Ez idő alatt több ezer elégedett ügyfélre tettünk szert, amit az is bizonyít, hogy aki egyszer rendel, az mindig minket keres, ha később hasonló problémát kell megoldani.

Bernáth Árnyékolástechnika

Bernáth Árnyékolástechnika

Cégünk 1999-ben alakult 2 fővel. Fő tevékenységünk nyílászárók forgalmazása, beépítése, beépítés utáni helyreállítás. Az árnyékolástechnika területén fellelhető valamennyi technológia megtalálható nálunk. Az elmúlt években vállalkozásunk fejlődött, ma már 9 fővel dolgozunk.

Csancsa Árnyékolástechnika

Csancsa Árnyékolástechnika

Több, mint 25 éves tapasztalattal Sárközi János, a Csancsa Árnyékolástechnikai Kft-vel újfajta, minőségi megközelítést terem a piacon elérhető áron. Az árnyékolástechnika minden területén kutató és fejlesztő munkát végez, hogy a nemzetközi árnyékolástechnikai megoldásokat meghonosítsa Magyarországon. Kiemelt terület az okos otthon, okos redőnyök automatizálása, de az ablakbra ill. ajtóra szerelhető szúnyoghálók is nagyon sikeresek Magyarországon. Az utóbbi években a természetes megoldások ismét előtérbe kerültek, így a fa reluxák és a fa nyílászárók is egyre népszerűbb választások.

Csicsu Bau Kft.

Csicsu Bau Kft.

Közel 20 éve foglalkozunk nyílászáró forgalmazással, beépítéssel, cserével, redőnyözéssel, párkányozással. Fő célunk a megrendelő igényeire összpontosítva a jövő energiatakarékos otthonának megteremtése és mindezt elérhető áron. Ehhez nyújtunk segítséget ügyfeleinknek, kiváló minőségű több légkamrás profillal kifejlesztett, modern energiatakarékos üvegezéssel készült műanyag nyílászárokkal, melyek gondoskodnak az optimális hő- és hangszigetelésről. Az energiakészleteinkkel történő felelősségteljes bánásmód már a profilok gyártásánál elkezdődik. Galvanizált acélmerevítő a kiváló szilárdságért. Minden profil ólommentes anyagból készül! Kiváló ár-érték arány!

Door-system

Door-system

Termékeinket több országban árusítjuk több száz viszonteladón keresztül a beépítést és szervizelést pedig saját kollégáink és viszonteladó partnereink végzik. Végül de nem utolsósorban azon ügyfeleink részére akik több terméket, vagy nagyobb összegért vásárolnak tőlünk Törzsvásárlói kártyát kapnak ajándékba amivel később ők vagy ismerőseik kedvezményesen vásárolhatnak cégünktől, minden megkötés nélkül.

Tuti menü