Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőny - Készítők Magyarország képes leírás - Redőny.tlap.hu
részletek »

Redőny - Készítők Magyarország - Redőny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: redony.tlap.hu » Redőny - Készítők Magyarország
Keresés
Találatok száma - 11 db
Csancsa Árnyékolástechnika

Csancsa Árnyékolástechnika

Több, mint 25 éves tapasztalattal Sárközi János, a Csancsa Árnyékolástechnikai Kft-vel újfajta, minőségi megközelítést terem a piacon elérhető áron. Az árnyékolástechnika minden területén kutató és fejlesztő munkát végez, hogy a nemzetközi árnyékolástechnikai megoldásokat meghonosítsa Magyarországon. Kiemelt terület az okos otthon, okos redőnyök automatizálása, de az ablakbra ill. ajtóra szerelhető szúnyoghálók is nagyon sikeresek Magyarországon. Az utóbbi években a természetes megoldások ismét előtérbe kerültek, így a fa reluxák és a fa nyílászárók is egyre népszerűbb választások.

Fortuna Lamella

Fortuna Lamella

A redőny rendszerek a leggyakrabban használt külső árnyékolók. A rengeteg variálhatósági lehetőségük és kedvező tulajdonságaik miatt, előnyük, hogy bármilyen nyílászáróra felszerelhetőek. Az ablakon keresztül sok negatív impulzus érheti a belső teret (hőmérséklet változások, az időjárás viszontagságai, hangok és fények, beláthatóság, illetéktelen behatolók) ezek ellen az egyetlen és tökéletes védelmi megoldás a redőny. A redőny legelőnyösebb tulajdonsága az energia megtakarítás, mely akár 15-25 % is lehet. A mai modern redőnyök pótolják és kiegészítik a patinás faredőnyök tulajdonságait.

Grédics Redőnyök

Grédics Redőnyök

Az általunk forgalmazott redőnylamellák széles palettája sok választási lehetőséget biztosít. Lehet ez a duplafalu freon-mentes habbal hőszigetelt alumínium lamella vagy akár szimpla falú UV stabil műanyag lamella. Milyen előnyei vannak a redőnyöknek más rendszerekkel szemben? Bámészkodás elleni védelem: Az árnyékos hatás nem csak a nyári forró napokra, a szobák a napszak minden idejében elsötétíthetőek, hogy élvezhesse a pihentető csendet, nyugalmat. Energiatakarékos: elősegíti a hőszigetelést, mivel az ablak elé kerül beszerelésre, az így kialakult légrés plusz hőszigetelést biztosít, amivel fűtési és energia költséget lehet spórolni. Védőfal: elrettenti a behatolót és egyértelműen betörés gátlónak hat, eső, jég és vihar ellen gyorsan alkalmazható ablakvédő. Zajvédelem: a kettős fal hatása csökkenti a zaj okozta terheléseket, a zavaró ricsaj, zaj kinn marad. Egy nagyon hatásos zajvédő eszköz.

Hella

Hella

A HELLA termékválasztéka az optimális megoldást kínálja az elvárásokra : korszerű árnyékolástechnikai rendszerek, úgymint napellenzők, redőnyök, lamellás árnyékolók, télikert árnyékolók és társaik képezik többek között a termékválasztékot. Különösen nagy hangsúlyt fektet a HELLA termékeinek különlegesen magas minőségére és a hosszú élettartamára, valamint az ügyfél-közeli, kérés esetén személyes tanácsadás lehetőségére, és a tökéletes helyszíni szolgáltatásra.

Opanszky

Opanszky

Árnyékolástechnikai vállalkozásunk 1986-ban kezdte meg tevékenységét. Azóta folyamatos fejlődést felmutatva haladtunk napjainkig. Mára cégünk szerepe meghatározó ezen a szakmai területen. Szerteágazó típusú árnyékolóink kiváló minőségben, nagy választékkal készülnek saját üzemünkben. Kiforrott csapatmunkánk lehetővé tette, hogy nagy beruházások kivitelezésében is részt tudjunk vállalni. Így például a Magyar Haditechnikai Kutató Intézet, NATO, Országos Onkológiai Intézet, Szerencsejáték Rt., MÁV, Nemzetbiztonsági Hivatal, és számos nagy irodaház, kórház, intézmény. Végül, de nem utolsó sorban több ezer magánlakás és ház. Reméljük a későbbiekben Önt, Önöket is megelégedett partnereink táborában tudhatjuk.

Pék Zoltán E.V.- Redőnyszerelés

Pék Zoltán E.V.- Redőnyszerelés

Az MP Árnyékolástechnika az árnyékolástechnikai megoldások széles választékával áll a vásárlói szíves szolgálatában. Ha redőnyökről van szó, akkor állunk rendelkezésükre. A redőnyök árusítása mellett vállalunk redőny szerelési munkákat is. Kínálatunkban a redőnyökön kívül megtalálhatók még a szúnyoghálók, szalagfüggönyök, reluxák és roletták is. Termékeink mindegyike magas minőségű, megbízható és hosszú élettartamú termék, garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennük. Telephelyünk Maglódon található. A további információkért és részletekért keresse fel internetes oldalunkat. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Renner

Renner

Immár 10 éve foglalkozunk árnyékolástechnikával itt a Balaton partján, Zamárdiban. Egyéni vállalkozásból lettünk Kft-vé 1998-ban. Ez idő alatt évről-évre újabb termékek kerültek a palettánkra, hogy az Ön elképzelései a legmesszebb menőkig teljesülhessenek. Munkánk során sokszor tapasztaljuk, hogy az épületeken az árnyékolás és a rovarvédelem céljaira szükségmegoldásokat alkalmaznak, pedig ma már szinte minden problémára létezik szakszerű megoldás.

Roló Lukács

Roló Lukács

Minden kültéri árnyékoló megfelel annak a kritériumnak, hogy jól tűrje az időjárási viszontagságokat úgy télen, mint nyáron. Bármely építészeti stílushoz kitűnően alkalmazkodó árnyékoló. E típus minőségét a Német Szövetségi Vagyonbiztonsági Hivatal igazolta.

Roltex Kft.

Roltex Kft.

Cégünk 1996-ban kezdte meg működését mai formájában, de vezetőink már több mint két évtizede dolgoznak ebben a szakmában. Mivel a cég irányítói egyben tulajdonosok is, legfőbb célunknak tekintjük a hosszú távú biztonságos működést, üzletpolitikánkat is ennek függvényében alakítottuk ki. Csak az elégedett vásárló a jó vásárló, és legjobb reklám a tisztességesen elvégzett munka. Termékeink saját gyártásúak, alapanyagaink döntő hányadát importból szerezzük be. Dolgozóink több éves gyakorlattal rendelkeznek, és a gyártás során folyamatosan ellenőrizzük a minőséget. Értékesítési rendszerünk két részből áll, viszonteladókat és végfelhasználókat egyaránt kiszolgálunk. Partnereink egy részével már megalakulásunk óta együtt dolgozunk, büszkék vagyunk a hosszú távú üzleti kapcsolatainkra.

Hirdetés
Szabóredőny

Szabóredőny

Régi vagy új építésű lakások otthonosabbá tételében az egyik legjobb és egyben leggazdaságosabb beruházás a redőnykészítés. A redőny kiváló árnyékoló hatásának köszönhetően a nyári hőségben hűvösen tartja a lakást, ezzel is növelve az otthonok komfortosságát, míg télen hatékonyan csökkenti a lakás fűtési költségét.

Varga Árnyékolástechnika - Redőny

Varga Árnyékolástechnika - Redőny

Redőnyök széles választékát kínálja Varga - Red Kft.! Sokféle termékből választhatja ki segítségünkkel az Önnek legmegfelelőbb árnyékolástechnikai megoldást. A hagyományos és új típusú redőny mellett nálunk elérhető alumínium redőny, vakolható tokos redőny, reluxa, szalagfüggöny, roletta, napellenző, szúnyogháló, harmónika ajtó, sávroló készítése. Újdonságaink közt most elérhető a hőszigetelt (purhabbal feltöltött) műanyag léces új típusú redőny, valamint redőnyét szúnyoghálóval kombinálva is felszereljük, amennyiben igényt tart rá. Az általunk felszerelt redőnyökre két év jótállást vállalunk. Honlapunkon további akciókat talál, elérhetőségeinken várjuk árajánlat kérését.

Tuti menü