Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőny vállalatok A-J -ig képes leírás - Redőny.tlap.hu
részletek »

Redőny vállalatok A-J -ig - Redőny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: redony.tlap.hu » Redőny vállalatok A-J -ig
Keresés
Találatok száma - 20 db
Abkakbirodalom

Abkakbirodalom

Cégünk a '80-as évek közepén indult egyéni vállalkozásként, majd 1998-ban alakultunk korlátolt felelősségű társasággá. 2005-ben költöztünk jelenlegi, nagyobb telephelyünkre Komló ipari övezetébe. Fő profilunk árnyékolástechnikai termékek gyártása és forgalmazása viszonteladóink részére, valamint lakossági értékesítés, helyszíni felmérés és beépítés. Mellettünk szól több évtizedes szakmai tapasztalatunk a gyártás során, valamint versenyképes áraink, vevőközpontú üzletpolitikánk. Törekszünk minden ügyfelünkkel a személyes és bizalmi kapcsolat kialakítására és fenntartására. Termékeink lefedik a szakmában elterjedt árnyékolók teljes palettáját.

Ablak-Ajtó Stúdió

Ablak-Ajtó Stúdió

A külső tokos redőny alkalmazható vakolható kivitelben is, ami lehetővé teszi a redőnyszekrény eltakarását, így egységes külső homlokzat valósítható meg. Fenstherm Roló-Nova - Felső tokos vakolható redőny. Az ablakra ráépíthető redőnyrendszer vakolható változata.

Ablakok, ajtók árnyékolása Budapesten

Ablakok, ajtók árnyékolása Budapesten

Redőnyök, reluxák, harmónikaajtók, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők, szúnyoghálók készítése, javítása. Szakmai tanácsainkkal segítünk Önnek, hogy a nyílászáróihoz energetikai szempontból a leghatékonyabb, és esztétikai szempontból a legmegfelelőbb árnyékoló rendszert válassza ki.

Árnyék-MIX

Árnyék-MIX

Betéti Társaságunk árnyékolástechnikai berendezések (reluxa, redőny, roló, árnyékoló, szúnyogháló, ) gyártásával, szerelésével, javításával, és forgalmazásával foglalkozik. A szakmában alkalmazottként eltöltött 15 év szakmai ismeret és gyakorlat-szerzés után 2004- ben úgy gondoltuk, megérett az idő és a tapasztalatunk, hogy önálló társasággá fejlődjünk. A kezdetekkor alkatrészgyártással indultunk, majd késztermék előállításával bérmunka szinten, legvégül a lakosság és közületek számára a készáru eladását és szerelését vállaltunk.

Árnyékolás

Árnyékolás

Forgalmazott redőny típusaink között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő megoldást. Az egyszerű használhatóság érdekében redőnyeinket csoportosítva mutatjuk be.Tekintse meg redőny választékunkat majd az online árajánlatadóval kérjen és kapjon komplett árajánlatot 1 percen belül.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

A redőny az az árnyékoló amelynek a népszerűségén az aktuális divat hullámok az 1900-as évek eleje óta nem csorbítottak. Eszlingeni néven a fa lécek-fém kapoccsal összefogott redőnyként redőnyrendszerként terjedtek el hazánkban. Később a technika fejlődésével divattá vált a faredőny lécek helyettesítése műanyag redőnyléccel. A 1970-es években jelentek meg a külső tokos redőnyök kezdetleges változatai.

Árnyéktech

Árnyéktech

Az 1980-as évek végén régi vágású mesteremtől kitanulva a redőnyös szakma rejtelmeit 1990-től saját vállalkozásba fogtam. Majd ügyfeleink igényével, illetve a redőny piac folyamatos fejlődésével lépést tartva napjainkra gazdag árnyékolástechnikai kínálatunkkal és kiforrott csapat munkával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Barna Zoltán

Barna Zoltán

Reméljük, hogy az általunk felszerelt, kiváló minőségű termékek sok-sok évig beváltják a hozzáfűzött reményeit, mert munkatársaimmal együtt ezen dolgozunk, immáron több mint 20 éve. Ez idő alatt több ezer elégedett ügyfélre tettünk szert, amit az is bizonyít, hogy aki egyszer rendel, az mindig minket keres, ha később hasonló problémát kell megoldani.

Bernáth Árnyékolástechnika

Bernáth Árnyékolástechnika

Cégünk 1999-ben alakult 2 fővel. Fő tevékenységünk nyílászárók forgalmazása, beépítése, beépítés utáni helyreállítás. Az árnyékolástechnika területén fellelhető valamennyi technológia megtalálható nálunk. Az elmúlt években vállalkozásunk fejlődött, ma már 9 fővel dolgozunk.

Hirdetés
Csicsu Bau Kft.

Csicsu Bau Kft.

Közel 20 éve foglalkozunk nyílászáró forgalmazással, beépítéssel, cserével, redőnyözéssel, párkányozással. Fő célunk a megrendelő igényeire összpontosítva a jövő energiatakarékos otthonának megteremtése és mindezt elérhető áron. Ehhez nyújtunk segítséget ügyfeleinknek, kiváló minőségű több légkamrás profillal kifejlesztett, modern energiatakarékos üvegezéssel készült műanyag nyílászárokkal, melyek gondoskodnak az optimális hő- és hangszigetelésről. Az energiakészleteinkkel történő felelősségteljes bánásmód már a profilok gyártásánál elkezdődik. Galvanizált acélmerevítő a kiváló szilárdságért. Minden profil ólommentes anyagból készül! Kiváló ár-érték arány!

Euro-Kraft

Euro-Kraft

Élvezze Euro-Kraft árnyékoló alatt a nyarat! Az Euro-Kraft napellenzők gondoskodnak arról, hogy a teraszunk a legerősebb napsütésben is kiváló életterünk lehessen. A falazatba építhető redőnyszekrényekkel, könnyű beépíthetőségük révén, a kivitelezésnél időt takaríthatnak meg és bizonyos esetekben költség-hatékonyabb megoldást is jelent mint az utólagos árnyékolás!

EuroLand

EuroLand

Cégünk 1991-ben alakult, korábbi kisiparból. Az árnyékolástechnikai és vagyonvédelmi szolgáltatások mellett fokozatosan fejlesztettük az alapanyag- és bérgyártást. Ma már a belföldi felhasználókon kívül a környező országokba is exportálunk. 2005-ben kezdtük meg a minőségi műanyag ablakok gyártását is. Megbecsültségünket reprezentálja, hogy a Magyar Iparszövetség bennünket bízott meg a Dél-Dunántúli redőny-reluxa szakmunkásképző, szakmai elmélet, és szakmai gyakorlat oktatására. Kérjük tekintse meg jelentősebb referenciáink jegyzékét. Az alapanyag- és késztermék gyártásunk minőségi állandóságát partnereink kvalitása garantálja. Kérem nézzen körül a weboldalunkon. Ha valami felkeltette az érdeklődését, kérem keressen fel bennünket, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

Expresszredőny

Expresszredőny

Lecserélné redőnyét? Válassza az Expresszredőny komplex, minőségi és megbízható szolgáltatásait, mely sok éves tapasztalattal áll megrendelői szolgálatában! Vállalkozásunk árnyékolástechnikai eszközök, redőnyök, reluxák, harmonikaajtók, szúnyoghálók felszerelésével és forgalmazásával, valamint ablakcserével is foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg kínálatunk, szolgáltatásaink, valamint aktuális árainkat és akcióinkat is! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése lenne, keressen meg minket a honlapon megadott elérhetőségeken! Kérjen árajánlatot még ma tapasztalt kollégáinktól, akik segítenek megvalósítani egyedi igényeit!

Fény és Árnyék stúdió

Fény és Árnyék stúdió

Fény és árnyék stúdió 2008 tavaszán nyitotta meg kapuit. Az első bemutatkozásunk a Kontstruma kiállításon nagy sikert aratott, rengeteg érdeklődővel és megrendelővel a minőségi árnyékolás és a LED világítás terén is. Napjaink égető energiaellátási problémái, az energia árának drasztikus emelkedése és környezetünk védelme érdekében egyre jobban előtérbe kerül az energiatakarékosság. Stúdiónk erre kínál megoldásokat.

Fény Őr Kft. - Redőny Diszkont

Fény Őr Kft. - Redőny Diszkont

Minőségi árnyékolókat keres? Válassza a Fény-Őr Kft. megoldásait, mely 15 éves tapasztalatával kínál magas minőségű megoldásokat. Vállalkozásunk redőnyök, redőny alkatrészek, harmonikaajtók, napellenzők forgalmazásával foglalkozik. Webáruházunkban megtalálható ezen kívül szúnyoghálók, rolós szúnyogháló, reluxák, bambusz rolók ia. Cégünk profiljába tartozik ezen kívül fa és műanyag, kültéri-beltéri párkányok, szalagfüggönyök, és garázskapuk, takaróprofilok értékesítése is. Látogasson el oldalunkra további információért, ismerje meg teljes kínálatunk és aktuális akcióink. Árajánlatkérést egyéb kérdéseit termékeinkről várjuk a feltüntetett elérhetőségeken!

Grédics redőny

Grédics redőny

Cégünk által kínált komplex kültéri illetve belső árnyékolás új mércét állított a napfény elleni védelemben. Az általunk gyártott termékek megszűrik a fényt és magas hő védelmet biztosítanak. Elektromos-motoros kivitelben is készítjük termékeinket. Cégünk szakmailag magasan képzett, stabil törzsgárdára épül, amely képes lépést tartani az egyre erősödő szakmai és piaci kihívásokkal.

Hernádi

Hernádi

Cégünk 1987-óta foglalkozik árnyékolástechnikával. Eleinte egyéni vállalkozásként, majd 2000-től Kft-ként tevékenykedik, így profilunk is bővült vitorlás hajó charter, túravezetés és ingatlan bérbeadással. A Hernádi Ablak és Árnyékolástechnika 100%-ig magyar tulajdon. Cégtulajdonos és egyben cégvezetőnk is Hernádi Péter (1953 Debrecen). Kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk az olasz Tecnolight cégnek, akiktől a belső árnyékolóink alapanyagait szerezzük be. Komplett termékek gyártásával, és az ország területén működő190 viszonteladó ellátásával foglalkozunk. A hozzánk befutott megrendelések helyszíni szerelését is mi végezzük. Ebbe a körbe tartozó termékeink a szalagfüggönyök, textilrolók, naphálók, szúnyoghálók, alumínium és fa reluxák, nádrolók, sávrolók és a táblafüggönyök.

Tuti menü