Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Redőny vállalatok K-R képes leírás - Redőny.tlap.hu
részletek »

Redőny vállalatok K-R - Redőny.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: redony.tlap.hu » Redőny vállalatok K-R
Keresés
Találatok száma - 25 db
Itt megtalálja azt a redőnyt, amit keres!

Itt megtalálja azt a redőnyt, amit keres!

A lakásfelújítás egyik kiemelt eleme a nyílászárók cseréje. Azonban a korszerű nyílászáró mellé a megfelelően kiválasztott árnyékolás is fontos. Az esztétikai szempontok mellett az energiamegtakarítás is nagyon lényeges. A hőveszteséget egy jól kiválasztott redőnnyel 30-40%-al is lehet csökkenteni.

Kenyeres Richárd

Kenyeres Richárd

Kiváló külső árnyékolók amelyek védenek és díszítenek valamint jelentős fűtési energiát takarítanak meg. Készülhetnek hőszigetelt alumíniumból, légkamrás műanyagból (olasz és német). Motoros, távirányítós működtetéssel, az igényeknek megfelelő kialakítású automaták választhatók.

Kiváló minőségű redőny

Kiváló minőségű redőny

Cégünk 30 éves tapasztalattal vállalja fa-, alumínium és műanyag redőnyök készítését és beszerelését. A piacvezető gyártóktól származó és egyedi gyártású termékeinkre 1-5 év garanciát vállalunk. Ha minket választ, nem kell tartania utólag felbukkanó, rejtett költségektől. Ha bizonytalan, használja interaktív redőnykiválasztó segédletünket a honlapon, vagy vegye igénybe ingyenes előzetes árkalkulációnkat, illetve kérje helyszíni felmérésünket és tanácsainkat! Elégedett ügyfeleink között van például Szujó Zoltán, Besenyei Péter, Vujity Tvrtko és Czene Attila.

Lipták redőny

Lipták redőny

Tudta, hogy a redőny az egyik legelterjedtebb külső árnyékoló? Sokoldalú és praktikus: Nappal megóvják drága bútorait és érzékeny növényeit a napsugárzás káros hatásaitól. Éjjel védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek ellen és hatásosan védelmet nyújt a betörésekkel szemben is. Élvezze a zavartalanság érzését!

Márka-Mix

Márka-Mix

A Márka Mix Kft. 1990-ben alakult, egyszemélyes tulajdonban lévő magyar érdekeltségű magáncégként Cégünk főtevékenysége a nyílászáró kereskedelme és gyártása volt 1999-ig. A 2000. évtől új üzletpolitikánknak köszönhetően nagymértékben bővítettük magas értékesítési tapasztalatok mellett a Cégünk által forgalmazott termékek körét, ami új fejlődési lendületet hozott a Kft életében. Telephelyünk és székhelyünk Budapesten a XX. kerület Helsinki út 76. szám alatt 6000m2 területen működik, melynek 50%-a beépített. Bemutatótermünkben és raktárainkban tekinthetik meg a kereskedelmi tevékenységünk fő profilját alkotó fa, műanyag és alumínium nyílászárókat, árnyékolástechnikai termékeket, szigetelő anyagokat, szárazépítészeti anyagokat, homlokzati vakolatrendszereket, külső és belső ablakkönyöklőket.

Marton árnyékolástechnika

Marton árnyékolástechnika

Cégünk 1998-ban alakult. Vállalkozásunk fő tevékenységi köre: árnyékolástechnikai termékek forgalmazása, méretre gyártása, szerelése ill. javítása. Célunk, hogy minden érdeklődő megtalálja nálunk a saját igényeinek legmegfelelőbb árnyékoló rendszert.

Miklós-Fer

Miklós-Fer

Cégünk a Miklós-Fer Bt. Fa és Műanyag nyílászárók forgalmazásával foglalkozik. Minőségi I. osztályú nyílászáróinkat a 15 évre visszanyúló családi vállalkozásunknak köszönhetjük, amely mindig az ügyfelek érdekeit és a legyártott termék megfelelő minőségét tartotta szem előtt. Munkáinkról képes dokumentumaink vannak, előzetes megbeszélés esetén ingyenes felmérést, referencia munkákról és a termékekről bemutatót tartunk.

Mp Redőny

Mp Redőny

A redőny a legnépszerűbb és leghatásosabb külső árnyékoló, mely egyben energia megtakarítást is nyújt. Minden fajta ablakra, ajtóra vagy akár térelválasztóként is egyaránt szerelhető, kitűnő hangszigetelő.

Műanyag redőny

Műanyag redőny

Régi hagyományos belsőtokos redőnyök 1960-1970-es években lettek beépítve fa, későbbiek folyamán műanyagból. Ezek már megérettek a cserére, új, ívelt műanyagra illetve hőszigetelt alumíniumra. Legkeresettebb redőnytípus a kedvező ára miatt a 'Külsőtokos Mini' műanyagredőny.

Hirdetés
N&L Technika

N&L Technika

Manapság fő profilunk a gurtnifelcsévélő rendszerek (redőnyautomata, gurtniautomata) gyártása. A különféle redőnyautomaták gyártása mellett a redőnymozgatásához szükséges redőnygurtnit (redőnyheveder) és redőnyzsinórt is gyártunk és az ezekhez kapcsolódó termékeink köre is folyamatosan bővül, amiről partnereink folyamatosan tájékozódhatnak.

Nagy Sándor egyéni vállalkozó

Nagy Sándor egyéni vállalkozó

Kiváló minőségű német gyártmányú ( Alukon )alapanyagból készülnek alumínium redőnyeink , melyek kiváló hang és hőszigetelést biztosítanak. Nem utolsósorban pedig biztonsági szerepet is betölt e redőny használata. A redőny minden része alumínium, mely rendkívül időtálló.A redőnylécek között purhabszerű anyag található, mely a rendkívül jó hőszigetelést biztosítja. A redőnylécek végein úgynevezett arriter található, mely meggátolja a lécek elcsúszását. Új ház építésénél már előre kialakítható a redőnytok helye a nyílászárók fölött, így a redőny tokja nem takar be az ablakfelületbe.( vakolható tokos redőny ). Ez később szigetelhető és színezhető.

Ökotermékek.hu Kft.

Ökotermékek.hu Kft.

A megfelelő árnyékolástechnika beszerelése 2 ok miatt fontos. Egyrészről esztétikai szempontok miatt, mivel a megfelelő árnyékoló rendszer kiválasztása dísze lehet az otthonának. A másik szempont az energiamegtakarítás. A hő nagy része az üvegfelületeken távozik, ezért egy jó árnyékoló rendszerrel a hőveszteséget 20-30%-al is lehet csökkenteni.

Papp árnyékolástechnika

Papp árnyékolástechnika

1993-ban egyéni vállalkozóként kezdtem foglalkozni árnyékolástechnikai termékek fel- illetve beszerelésével. Célunk ekkor még elsősorban a lakossági igények kiszolgálása volt. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően 2005 óta már termékgyártással - szúnyogháló, redőny, reluxa - is bővítettük profilunkat. Ennek köszönhetően viszonteladókat is ki tudunk szolgálni.

Plastictherm

Plastictherm

A Plastictherm Bt. országszerte 4 irodával rendelkezik. Legnagyobb eredményeinket a műanyag nyílászárók forgalmazásában érjük el, amelyben partnerünk Magyarország legnagyobb ablakgyártó cége a Fenstherm Kft. Eleinte csak Panorama 2000 profillal foglalkoztunk, majd kibővítettük választékunkat az 5 kamrás Panorama 3000, ill. a legmagasabb szintű igényeket is kielégítő VEKA német tipusú profilból gyártott nyílászárókkal is. Cégünk ma már nagyon sok beszállítóval, gyártóval áll szerződéses partneri viszonyban. A piaci igényekhez alkalmazkodva forgalmazott termékeink köre tovább szélesedett. Így szolgáltatásunk teljes körűvé vált és a vásárlók nagy örömére komplex szolgáltatást tudunk nyújtani, melynek minőségére a visszajelzések alapján méltán lehetünk büszkék.

Powesolar

Powesolar

Árnyékolástechnikai termékek gyártása és forgalmazása. Redőny, műanyag redőny alumínium redőny, szúnyoghálós redőny, motoros távirányítós redőny. Szúnyogháló, napellenző, roletta, sávroló és még számos árnyékoló 5 Év garanciával rövid határidőre. Rejtett és kisbetűs rejtett költségek nélkül. Használja online árkalkulátorunkat és egy perc alatt elkészítheti személyes árajánlatát. Folyamatos akciók, szezonális kedvezmények. Hívjon vagy írjon bizalommal. Adunk egy kis segítséget ehhez a kérdéshez. Az emberek többsége nem jó irányból közelíti meg ezt a kérdést. Ne azt vizsgáljuk meg először, hogy melyik menyibe kerül, vagy hogy milyen van a barátomnak, ismerősömnek, szomszédnak, hanem alakítsuk ki saját igényünket, majd keressünk egy terméket, ami ennek megfelel. Vannak bizonyos szempontok, amik fontosabbak és lesznek kevésbé fontosak. Így tudjuk majd lépésről lépésre eljutni a kívánt termékhez.

Profiredőny

Profiredőny

Ha ezek valamelyikével találkozik biztos, hogy ránk van szüksége, mert a redőnye elromlott. Mindennapjainkat megkönnyítik a jelen kor vívmányai, de pokollá is tehetik életünket, ha nem működnek megfelelően. Nappal villanyfényben létezni, mert a redőnyük leszakadt? Nem! Ha problémája van redőnyeivel, nekünk szóljon. Mi nem akarjuk mindenáron kicserélni, ha lehet, megjavítjuk! Nekünk nem okoz gondot, ha gurtnis, zsinóros vagy motoros, ha műanyag, alu vagy fa, esetleg üzleti acél, ha a rugója törött vagy a távirányítója ment tönkre. Csak szólni kell.

Rác szervíz

Rác szervíz

Amennyiben Ön erre a web oldalra navigált, feltehetőleg biztonsági rácsra van szüksége. Ha így van, kérem nézze meg az általunk kínált vagyonvédelmi rácsokat és fémredőnyöket. Remélem talál közöttük olyat, amire érdemes lenne árajánlatot kérnie. Ehhez nem kell mást tennie, mint egy emailt küldenie az Önnek tetsző rács-redőnytípusának megnevezésével és egy körülbelüli méret megadásával.

Tuti menü